Continu staan tientallen vrijwilligers uit Marken en omstreken klaar om de voorstellingen van 't Voetlicht en 'Spotje tot een succes te maken. Wij zijn ongelofelijk blij met de bijdrage en inzet van alle kledingmaaksters, kapsters, grimeurs, decor bouwers, geluids- en lichtkenners en alle andere vrijwilligers. Maar alleen hun inzet is niet voldoende; we hebben ook geld nodig. Bij de voorstellingen komen vele kosten kijken: bijvoorbeeld voor het maken van de kostuums en het decor, maar ook voor de geluid- en lichtinstallaties. Daarom vragen wij je om ons te steunen; elke euro wordt gebruikt voor de toneelproducties.

 

Word donateur van toneelvereniging Marken.

Draag je het culturele leven op Marken ook een warm hart toe? En wil je bijdragen aan toekomstige voorstellingen? Word dan donateur van de toneelvereniging door jaarlijks ‚ā¨7,50 over te maken op de rekening van 't Voetlicht en ontvang korting op voorstellingskaarten van 't Voetlicht en 't Spotje. Ons IBAN is NL80 RBRB 0850 0583 84, t.n.v. toneelvereniging 't Voetlicht, vermeld duidelijk jouw naam en adres en dan wordt je op onze donateurslijst gezet. Heel erg bedankt!

 

Word sponsor van toneelvereniging Marken

Als bedrijf kun je ook bijdragen aan de voorstellingen van toneelvereniging Marken. Graag zelfs! Interesse? Neem dan telefonisch contact op met Elbert Stoker, 0299-601875 - 06-53814704 of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Bedankt voor jouw steun!

 

 

      DeenSupermarktenLogo.png    

 

Sponsor van 't Spotje, bedankt!

 

 Sponsor 'Herdenkingsvoorstelling 1916'

 Sponsor 'Alleen op de wereld' 

 

    

        

 

 Vaste jaarlijkse sponsoren